همزمان با دهه فجر کارگاه آموزشی و تولیدی قارچ خوراکی در دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان با حضور معاون استاندار افتتاح شد

۱۴۰۲/۱۱/۲۱

ایجاد کارگاه آموزشی و تولیدی قارچ خوراکی از جمله پروژه‌هایی است که با نگاه تولیدبنیان در دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان با حضور دکتر احسان یاوری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان این پروژه از پروژه‌های تولیدمحور دانشگاه لرستان است که روز شنبه، 21 بهمن‌ماه سال جاری همزمان با ایام دهه مبارک فجر با حضور معاون استاندار لرستان، رئیس دانشگاه لرستان (دکتر نظری)، معاون پشتیبانی این دانشگاه (دکتر محمدزاده)، رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان (دکتر علی‌حیدر نصرالهی)، جمعی از اعضای هیئت علمی و دانشجویان افتتاح شد.

این پروژه با اعتباری نزدیک به 110 میلیون تومان ایجاد شده است و ظرفیت تولید سه تن قارچ را داراست؛ همچنین در آینده گسترش خواهد یافت و در موضوع تحقیقات و پژوهش‌های کاربردی نیز فعال می‌شود.

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۱۶:۲۹