نشست همکاری کاربردی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان با اداره کل منابع طبیعی استان لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۸/۰۹

نشست گسترش همکاری‌های دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که دوشنبه، 8 آبان‌ماه در دفتر کار دکتر علی حقی‌زاده، رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار شد دو طرف درباره موضوعات مختلفی مانند روش اجرای هدفمند کارورزی دانشجویان منابع طبیعی و جنگل‌داری، بازدید اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان از طرح‌ها و پروژه‌های مختلف اداره کل منابع طبیعی استان لرستان، اجرای طرح های مطالعاتی جنگل‌کاری و مرتع داری اداره کل منابع طبیعی توسط اعضای هیئت علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان، نحوه مشارکت اداره کل منابع طبیعی در همایش بین‌المللی حکمرانی منابع طبیعی و آینده پژوهی توسعه پایدار و ... تبادل نظر کردند.

سهرابی، معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان از رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان درخواست کرد در طرح ملی کاشت یک میلیارد نهال، دانشکده منابع طبیعی مشارکت علمی، تحقیقاتی و پژوهشی داشته باشد.

در این نشست توافق شد شورای پژوهشی اداره کل منابع طبیعی استان لرستان از اعضای هیئت علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان دعوت کند در نشست‌های این شورا حضور داشته باشند و راهکارها و دیدگاه‌های علمی و تخصصی خود را مطرح کنند.

گفتنی است در این نشست برخی اعضای هیئت علمی دانشکده منابع طبیعی، مهندس سهرابی، معاون فنی اداره کل منابع طبیعی استان لرستان، مهندس کوروش بیرانوند (حوزه کاری جنگل‌داری) و مهندس رضا جودکی (حوزه کاری مرتع‌داری) حضور داشتند.

کوشش دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان آن است که متناسب با نیازها و ظرفیت‌های استان لرستان همکاری‌ها و ارتباطات کاربردی برون‌دانشگاهی خود را گسترش بدهد که در راستای افزایش ارتباط بین دانشگاه با بخش‌های گوناگون جامعه است.

۱۴۰۲/۰۸/۰۹ - ۱۹:۴۰