دیدگاه رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان و برخی اعضای هیئت علمی درباره روز جهانی مبارزه با تغییرات اقلیمی

۱۴۰۲/۰۸/۰۵

دوم آبان‌ماه (24 اکتبر) روز جهانی مبارزه با تغییرات اقلیمی است؛ به همین مناسبت، دکتر علی حقی‌زاده، رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان و چند نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان، پیام و دیدگاه‌های خود را در قالب یک کلیپ صوتی، تصویری بیان کرده‌اند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این کلیپ، گفته‌های دکتر علی حقی‌زاده، رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان و چند نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان (دکتر محمد محیسنی، معاون دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان، دکتر بابک پیله‌ور، عضو هیئت علمی گروه جنگل دانشگاه لرستان، دکتر نوشین بیرجندی، عضو هیئت علمی گروه محیط زیست دانشگاه لرستان) درباره تغییرات اقلیمی و راهکارهای مبارزه با تغییرات اقلیمی، بیان شده است.

تغییرات اقلیمی چیست؟

تغییرات اقلیمی چه پیامدهای برای زندگی بشر دارد؟

برای مبارزه با تغییرات اقلیمی چه باید کرد؟

پاسخ این پرسش‌ها را در کلیپ پیوست این خبر ببینید:

دانلود فایل ضمیمه
کلیپ دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان به مناسبت روز جهانی مبارزه با تغییرات اقلیمی
اندازه فایل : 9.6 MB

۱۴۰۲/۰۸/۰۵ - ۰۷:۵۱