دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان کارگاه آشنایی با جستجوی منابع علمی و کار با پایگاه‌های اطلاعاتی را برگزار کرد

۱۴۰۲/۰۸/۰۱

دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان، کارگاه مهارت‌افزایی پژوهشی با موضوع آشنایی با جستجوی منابع علمی و کار با پایگاه‌های اطلاعاتی ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکترا را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی حقی‌زاده، رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان در این رابطه به خبرنگار ما گفت: « دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان، کارگاه مهارت افزایی پژوهشی با موضوع آشنایی با جستجوی منابع علمی و کار با پایگاه های اطلاعاتی را در تاریخ ۱ آبان ماه ساعت 10 الی 12 صبح روز دوشنبه با تدریس جناب آقای دکتر اشکان بنان، عضو هیئت علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات این دانشکده برگزار کرد».

دکتر حقی‌زاده توضیح داد: «در این کارگاه مباحثی از جمله آشنایی با انواع منابع علمی، آشنایی با انواع موتورهای جست وجوی مقالات فارسی (علم نت، سیویلیکا و SID) و انگلیسی (گوگل اسکالر)، نحوه جستجوی علمی با کلید واژه‌ها، آشنایی با پایگاه‌های داده های علمی (Sciencedirect، Springerlink، Wiley و...)، نحوه دستیابی به مقالات و نکات پیشرفته در جستجو، نحوه جستجوی کنفرانس‌ها و همایش‌های معتبر داخلی و خارجی، دریافت مقالات به صورت فایل کامل (مگاپیپر و سای هاب) و نحوه ساخت پروفایل گوگل اسکالر تدریس شد».

وی افزود: «دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان در راستای مهارت افزایی و توانمندسازی دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترای این دانشکده سلسله کارگاه‌های مهارت افزایی پژوهشی را با همکاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان برگزار می‌کند».

۱۴۰۲/۰۸/۰۱ - ۲۲:۳۲