گرامیداشت هفته دولت/ تشریح مهم‌ترین اقدامات دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان در مدت دو سال گذشته (دولت سیزدهم)

۱۴۰۲/۰۶/۰۸

تشریح مهم ترین اقدامات دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان در مدت دو سال گذشته (دولت سیزدهم):

1_ تسطیح، آماده سازی و بهره ­برداری از حدود 10 هکتار اراضی آبی دانشکده مجهز به سیستم­ های نوین آبیاری و 5 هکتار اراضی دیم جهت کشت­ های مختلف (گندم، جو، صیفی جات و ...).

2_ تجهیز و فعال سازی گلخانه های پلاستیکی و تولید انواع نهال­ های درختان میوه و گل­ های زینتی.

3_ احداث فروشگاه دانشجو در ورودی دانشکده به منظور رفاه بیشتر دانشجویان و اعضای دانشکده.

4_ تسطیح و هموارسازی اراضی تپه ماهور کنار مسجد دانشکده و ایجاد باغ خرمالو.

5_ ایجاد باغ مرکبات در محوطه روبروی ساختمان آموزشی دانشکده.

6_ احداث سوله های پرورش قارچ با هدف مهارت آفرینی دانشجویان.

7_ ایجاد نهالستان صنوبر به مساحت یک هکتار.

8_ احداث کارگاه جهت تعمیر و نگهداری تجهیزات آزمایشگاهی.

9_ ایجاد مرکز خدمات کشاورزی (کلینیک گیاه پزشکی).

10_ ایجاد کارگاه نقشه برداری.

11_ بازسازی و مقاوم سازی محوطه زیرزمین دانشکده.

12- احداث پارکینگ دانشجویی در محوطه روبه روی خوابگاه.

13_ تجهیز و بازسازی 8 اتاق برای اساتید جدید.

14_ سامان دهی و تجمیع کارشناسان آموزشی دانشکده به منظور بهبود بهره­ وری نیروی انسانی و خدمات بهتر.

15_ نوسازی و تجهیز حوزه ریاست دانشکده.

16_ سامان دهی پژوهشکده زنبور عسل به منظور انجام آزمایشات و خدمات به زنبورداران استان لرستان.

17_ تجهیز ساختمان آزمایشگاه ها و مجموعه دامداری به دوربین و دزدگیر با هدف افزایش امنیت مجموعه.

18_ جمع­ آوری تجهیزات و ادوات آزمایشگاهی پراکنده، ایجاد بانک مواد و در نهایت سامان دهی ساختمان آزمایشگاه ها.

19_ ایجاد اتاق استریل و ضدعفونی خاک.

20_ ایجاد هرباریوم و بانک نگهداری گیاهان مرتعی.

21_ احداث و تجهیز حوزه ریاست، معاونت و بخش اداری دانشکده منابع طبیعی به منظور تفکیک دانشکده های کشاورزی و منابع طبیعی.

۱۴۰۲/۰۶/۰۸ - ۱۲:۰۵