اردوی راهیان پیشرفت دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان به مقصد مجتمع‌های آبزیان بروجرد برگزار شد

۱۴۰۲/۰۴/۱۲

اردوی دانشجویی راهیان پیشرفت دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان به مقصد مجتمع‌های پرورش آبزیان شهرستان بروجرد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی حقی‌زاده، رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان در این رابطه به خبرنگار ما گفت: « اردوی راهیان پیشرفت دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان با همکاری بنیاد نخبگان استان لرستان، در تاریخ 10 تیرماه سال جاری، با هدف توانمندسازی و دانش‌افزایی دانشجویان علاقه‌مند در حوزه شیلات و آبزی‌پروری به مقصد مجتمع‌های پرورش آبزیان در شهرستان بروجرد برگزار شد».

دکتر حقی‌زاده توضیح داد: «در این بازدید دانشجویان از دو مجموعه پرورش ماهیان سردابی و خاویاری بازدید کردند».

وی تشریح کرد: «در مجموعه مزرعه پرورش ماهیان سردابی کلیات مربوط به یک پروژه تولید ماهیان سردابی برای دانشجویان تشریح شد و نکات فنی مهم در این خصوص مورد تأکید قرار گرفت».

رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان اظهار داشت: «همچنین دانشجویان از استخرهای مختلف موجود در مزرعه (استخرهای پرواری و بچه ماهیان، قرنطینه، ذخیره آب و ...) بازدید و کارشناسان، توضیحات لازم را خطاب به دانشجویان ارائه کردند».

دکتر علی حقی‌زاده افزود: «در مجموعه دوم، دانشجویان با استخرهای چند وجهی ساخته شده برای تولید ماهیان خاویاری آشنا شده و درباره هدف کارگاه مبنی بر تولید ماهیان گوشتی و خاویار، توضیحات تخصصی برای دانشجویان ارائه شد».

دکتر حقی‌زاده گفت: «این بازدید {اردوی دانشجویی راهیان پیشرفت} با حضور و راهبری اساتید دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان، آقایان دکتر محمد محیسنی و دکتر مرتضی قبادی برگزار شد».

گفتنی است دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان در ماه‌های اخیر، اردوهای دانشجویی مختلف راهیان پیشرفت را با هدف آشنایی هرچه عینی‌تر و بیشتر با دستاوردها و موفقیت‌های کشور برگزار کرده است.

امیدآفرینی دانشجویان و تقویت امید نسبت به آینده شغلی دانشجویان از دیگر اهداف برگزاری اردوهای دانشجویی راهیان پیشرفت است.

۱۴۰۲/۰۴/۱۲ - ۰۸:۳۳