نشست گفت‌وگومحور اعضای هیئت علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان با رئیس این دانشگاه برگزار شد

۱۴۰۲/۰۴/۰۳

نشست اعضای هیئت علمی دانشکده تازه تأسیس شده منابع طبیعی دانشگاه لرستان با رئیس این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز شنبه، سوم تیرماه، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در دانشکده تازه تأسیس شده منابع طبیعی دانشگاه لرستان حضور یافت و علاوه بر افتتاح حوزه ریاست این دانشکده، نشست هم‌اندیشی، تبادل دیدگاه، پرسش و پاسخ اعضای هیئت علمی این دانشکده با رئیس دانشگاه لرستان (دکتر نظری) برگزار شد.

این نشست که بعدازظهر روز شنبه، سوم تیرماه برگزار شد بیش از سه ساعت تداوم یافت.

اعضای هیئت علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان، در این نشست، دیدگاه‌ها و راهکارهای پیشنهادی خود را درباره موضوعات گوناگون مربوط به دانشکده منابع طبیعی بیان کردند.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان نیز در سخنانی ضمن استقبال از برگزاری این‌گونه نشست‌های گفت‌وگومحور، ایجاد دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان را باتوجه به ظرفیت‌های مهم منابع طبیعی استان لرستان، یک اقدام مهم دانست.

وی از اعضای هیئت علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان خواست هرچه بیشتر و اثرگذارتر در قالب ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت، برای کاستن از نظام مسائل منابع طبیعی استان لرستان، مشارکت داشته باشند.

دکتر علی حقی‌زاده، رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان در این نشست، گزارشی از مهم‌ترین فعالیت‌های انجام شده در این دانشکده تازه تأسیس، ارائه کرد.

دکتر حقی‌زاده، از دکتر نظری، رئیس دانشگاه لرستان و دکتر محمدزاده، معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان به‌خاطر حمایت‌های لازم برای راه‌اندازی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان، سپاس‌گزاری کرد.

رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان، اظهار داشت این دانشکده در حال حاضر دارای 21 عضو هیئت علمی و حدود 500 دانشجو است.

دکتر حقی‌زاده برخی مهم‌ترین ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان را تشریح کرد.

۱۴۰۲/۰۴/۰۳ - ۲۱:۴۶