پیام تسلیت درگذشت یاور علمی (کارمند) دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۰۴/۰۲

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و دکتر علی‌حیدر نصرالهی، رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان در پیام مشترکی، درگذشت زنده‌یاد روح‌اله نادری‌نژاد، یاور علمی (کارمند) دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان را تسلیت گفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، زنده‌یاد کربلایی روح‌اله نادری‌نژاد، یاور علمی (کارمند) دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان، به‌علت بیماری، دار فانی را وداع گفت.

آیین خاکسپاری زنده‌یاد نادری‌نژاد، روز شنبه، سوم تیرماه 1402، ساعت 10 صبح در آرامستان امام جعفر صادق (ع) واقع در روستای چم‌انجیر شهرستان خرم‌آباد برگزار می‌شود.

متن پیام تسلیت دکتر نظری، دکتر حاتمی‌کن‌کبود و دکتر نصرالهی به این شرح است:

بسم‌الله‌الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

با نهایت اندوه، تأسف و تأثر، درگذشت برادر گرامی و همکار دانشگاهی پُرتلاش و دلسوز دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان، زنده‌یاد کربلایی روح‌اله نادری‌نژاد را به خانواده گرامی ایشان و دانشگاهیان دانشگاه لرستان، تسلیت می‌گوییم.

از خداوند متعال برای آن زنده‌یاد، آمرزش و مغفرت الهی و برای بازماندگان، صبر و شکیبایی مسئلت می‌نماییم.

۱۴۰۲/۰۴/۰۲ - ۲۲:۱۱