دکتر حسین‌ میرزایی‌نجفقلی عضو اصلی شورای نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان شد

۱۴۰۲/۰۳/۲۰

دکتر حسین میرزایی‌نجفقلی، عضو هیئت علمی گیاهپزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان، برپایه انتخابات و رأی‌گیری صنفی، عضو اصلی شورای سازمان نظام مهندسی و کشاورزی استان لرستان شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان در این انتخابات (ششمین دوره شورای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان لرستان) که در روزهای اخیر در سالن اجتماعات سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان برگزار شد دکتر حسین میرزایی‌نجفقلی، عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان توانست با کسب 236 رأی، عضو اصلی شورای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان لرستان شود.

سیامک بهرامی (330 رأی)، آذر ساکی (311 رأی)، سیدرضا نجفی‌زاده (302 رأی)، علی خادمی (219 رأی)، روح‌اله ولی‌پور (214 رأی) و علی میناپور (213 رأی)، دیگر اعضای اصلی منتخب شورای هفت نفره سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان لرستان بودند.

میرحسن بیرانوند (187 رأی) و محمدباقر حسنوند (184 رأی) نیز به‌عنوان اعضای علی‌البدل شورای مذکور انتخاب شدند.

۱۴۰۲/۰۳/۲۰ - ۲۲:۲۹