بازدید رئیس دانشگاه لرستان و مدیرکل منابع طبیعی لرستان از برخی اراضی خرم‌آباد با هدف تقویت همکاری‌های دوجانبه

۱۴۰۲/۰۱/۲۹

رئیس دانشگاه لرستان و مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان از برخی اراضی منابع طبیعی اطراف شهر خرم­آباد بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، عصر روز سه‌شنبه، 29 فروردین‌ماه، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، حسین میرزایی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان، دکتر علی‌حیدر نصرالهی، سرپرست دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان، دکتر مهدی سلیمانی‌مطلق، مسئول حوزه کاری مدیریت سبز دانشگاه لرستان و هیئت همراه از برخی اراضی منابع طبیعی اطراف شهر خرم‌آباد بازدید کردند.

این بازدید با هدف تقویت همکاری بین دانشگاه لرستان و اداره کل منابع طبیعی استان لرستان صورت گرفت.

طرح اولیه پیشنهادی این است که بخشی از این اراضی در اختیار دانشگاه لرستان قرار داده شود تا متناسب با ظرفیت‌های دانشکده‌های کشاورزی و منابع طبیعی، کشاورزی و باغ‌داری علمی در آن صورت گیرد و درآمدزایی نیز برای دانشگاه لرستان داشته باشد.

برای مثال، کاشت و پرورش گیاهان دارویی از جمله طرح‌های پیشنهادی اولیه است.

همچنین، برخی نهالستان‌ها نیز بازدید شدند تا دانشگاه لرستان در ایجاد و پرورش علمی و دانش‌بنیان نهالستان‌ها مشارکت داشته باشد.

دو طرف ابراز امیدواری کردند همکاری‌های علمی، تحقیقاتی، پژوهشی، کاربردی و دانش‌بنیان دوجانبه، گسترش یابد.

۱۴۰۲/۰۱/۲۹ - ۲۱:۴۷