دانشگاه لرستان و اداره کل منابع طبیعی استان لرستان تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

۱۴۰۱/۱۲/۱۴

همزمان با آغاز هفته منابع طبیعی، دانشگاه لرستان و اداره کل منابع طبیعی استان لرستان، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این تفاهم‌نامه توسط دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و دکتر حسین میرزایی، سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان امضاء و مبادله شد.

امضای این تفاهم‌نامه در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان صورت گرفت.

این دانشکده به تازگی شروع به فعالیت کرده است.

دکتر علی حقی‌زاده، به‌عنوان نخستین سرپرست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان منصوب شده است.

بخشی از تفاهم‌نامه همکاری دوجانبه بین دانشگاه لرستان و اداره کل منابع طبیعی استان لرستان درباره فعالیت‌های مشترک برای کاشت نهال و درخت در سطح استان لرستان است.

همچنین دو طرف توافق کردند بخشی از گلخانه بام خرم‌آباد (مدبه‌کوه)، در اختیار دانشگاه لرستان قرار گیرد.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و دکتر حسین میرزایی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان، بر گسترش همکاری‌های دوجانبه علمی و کاربردی برای ارتقای صیانت از منابع طبیعی استان لرستان تأکید کردند.

۱۴۰۱/۱۲/۱۴ - ۲۰:۵۹