برگزاری آیین کاشت نهال در پارک گونه‌های بومی دانشگاه لرستان به‌مناسبت هفته منابع طبیعی

۱۴۰۱/۱۲/۱۳

در آستانه روز درخت‌کاری و هفته منابع طبیعی، آیین کاشت نهال در پارک گونه‌های بومی سایت مرکزی دانشگاه لرستان برگزار و بخشی از پسماندهای این سایت با مشارکت جمعی از دانشجویان، پاک‌سازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز شنبه، 13 اسفندماه این آیین با حضور در مزار سه شهید گمنام دانشگاه لرستان و احترام گذاشتن به مقام شامخ شهیدان سرافراز ایران اسلامی، آغاز شد.

شرکت‌کنندگان در این برنامه، بخش‌هایی از محوطه سایت مرکزی دانشگاه لرستان را از وجود پسماندها، پاکسازی کردند.

سپس، با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر سعید محمدزاده، سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان، دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، دکتر علی حقی‌زاده، سرپرست دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان، یوسف عباسی، مدیر حراست دانشگاه لرستان، دکتر مهدی سلیمانی‌مطلق، مسئول مدیریت سبز دانشگاه لرستان و جمعی از اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان این دانشگاه، تعدادی نهال در پاسداشت روز درخت‌کاری و هفته منابع طبیعی در پارک گونه‌های بومی سایت مرکزی دانشگاه لرستان، کاشته شد.

هر سال، 15 اسفندماه، روز درخت‌کاری و آغاز هفته منابع طبیعی است.

در همین رابطه با دکتر مهدی سلیمانی‌مطلق، مسئول مدیریت سبز دانشگاه لرستان، گفت‌وگو کردیم.

دکتر سلیمانی‌مطلق گفت: «پارک گونه‌‌های بومی دانشگاه لرستان از گونه‌های چوبی و علفی تشکیل می‌شود».

وی تشریح کرد: «درختانی همچون بلوط، بنه، زال‌زالک، داغداغان، ارغوان، بادام و گونه‌هایی که در استان لرستان موجود است در پارک گونه‌های بومی دانشگاه لرستان، کشت می‌شوند».

مسئول مدیریت سبز دانشگاه لرستان افزود: «تلاش می‌کنیم پارک گونه‌های بومی دانشگاه لرستان، یک بستر مناسب برای آموزش، پژوهش و تحقیقات شود».

دکتر مهدی سلیمانی‌مطلق، توضیح داد: «پارک گونه‌های بومی استان لرستان در فاز نخست شامل زمینی به اندازه یک هتکار است و حدود 500 نهال از نوع گونه‌های بومی استان لرستان در این پارک کاشته می‌شود».

دکتر سلیمانی‌مطلق اظهار داشت: «براساس اهداف و چشم‌انداز تعیین‌شده، پارک گونه‌های بومی دانشگاه لرستان، در فازهای بعدی، گسترش خواهد یافت».

وی افزود: «پارک گونه‌های بومی استان لرستان شامل نهال‌ها و درختان غیرمُثمِر بومی است که مقدار کم آب مصرف می‌کنند».

مسئول مدیریت سبز دانشگاه لرستان تصریح کرد: «ایجاد این پارک در راستای تقویت مباحث محیط‌زیست و صیانت از منابع طبیعی است».

گفتنی است این آیین با همکاری انجمن علمی‌دانشجویی محیط‌زیست دانشگاه لرستان، کانون فرهنگی محیط‌زیست دانشگاه لرستان و مدیریت سبز دانشگاه لرستان اجرا شد.

انجمن‌های علمی‌دانشجویی و کانون‌های فرهنگی دانشجویی زیرنظر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان فعالیت می‌کنند.

۱۴۰۱/۱۲/۱۳ - ۲۱:۱۱