اطلاعیه

+ تداوم آموزش الكترونيكي در نيمسال دوم 1400-1399 + مصوبه شوراي آموزشي دانشگاه 19-11-99

جلسه شوراي آموزشي دانشگاه در مورخ 19/11/1399 به صورت ويدئوكنفرانس با تلاوت آياتي چند از قرآن كريم برگزار و با توجه به تداوم شيوع بيماري كرونا در كشور و لزوم استمرار در آموزش¬هاي الكترونيكي و پيرو ابلاغيه¬هاي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در خصوص ادامه فعاليت دانشگاه¬ها و مراكز آموزش عالي و پيش-بيني ادامه محدوديت¬هاي مربوط به حضور دانشجويان در كلاس درس و يا خوابگاه در نيمسال دوم سال تحصيلي 1400-1399، بر اساس ابلاغيه¬هاي شماره 2/69240 مورخ 22/04/1399 و 2/190175 مورخ 08/19/1399 معاون آموزشي وزارت عتف، پس از بحث و بررسي، تصميمات ذيل اتخاذ گرديد:

1 ـ در صورتي كه ستاد ملي يا استاني مبارزه با كرونا حضور دانشجويان در دانشگاه¬ها و آموزش حضوري را به منظور حفظ سلامت دانشجويان، استادان و كاركنان مجاز نداند، در نيمسال دوم سال تحصيلي 1400-1399 برگزاري كلاس¬هاي دروس نظري و آن دسته از دروس غيرنظري كه با نظر استاد درس و گروه آموزشي قابليت ارائه به صورت الكترونيكي دارد، در كليه مقاطع تحصيلي به صورت الكترونيكي و در قالب سامانه مديريت يادگيري الكترونيكي دانشگاه و با رعايت شيوه¬نامه آموزش الكترونيكي دانشگاه مصوب جلسه 16/06/1399 شوراي آموزشي خواهد بود.

2 ـ در صورتي كه به تشخيص استاد درس و گروه آموزشي مربوط، برخي دروس كه به صورت الكترونيكي ارائه خواهد شد، براي تكميل فرايند آموزش، نيازمند برگزاري بخشي از جلسات درس به صورت حضوري باشد، پس از كسب نظر دانشكده¬ها و مراكز آموزش عالي تابعه، براي شيوه و زمان برگزاري آنها در بازه زماني مناسب (ترجيحاً تابستان) تصميم¬گيري خواهد شد.

3 ـ دروس عملي، كارگاهي و يا آزمايشگاهي كه امكان ارائه آنها در قالب الكترونيكي وجود ندارد، در صورت امكان حضور دانشجويان در دانشگاه با نظر ستاد ملي يا استاني مبارزه با كرونا، در بازه زماني مناسب (ترجيحاً تابستان) و به صورت فشرده برنامه¬ريزي و ارائه خواهد شد.

4 ـ كارهاي عملي، كارگاهي و آزمايشگاهي مربوط به پايان¬نامه و يا رساله دانشجويان تحصيلات تكميلي و دكتراي عمومي دامپزشكي با رعايت پروتكل¬هاي بهداشتي كماكان ادامه مي¬يابد.

5 ـ به استناد بند دهم ابلاغيه شماره 863/2 مورخ 11/01/1399 معاون آموزشي وزارت عتف مبني بر اينكه در صورتي كه محدوديت¬هاي زماني و مكاني حاكم بر نيمسال 2-98 فراغت از تحصيل دانشجوياني را با تاخير مواجه سازد، براي جبران فرصت از دست رفته، امكان برخورداري از دروس معرفي به استاد تا دو برابر (بر اساس مقررات مندرج در آيين¬نامه آموزشي) قابل افزايش است؛ و نيز به استناد ابلاغيه¬هاي شماره 69240/2 مورخ 22/4/1399 و 190175/2 مورخ 08/19/1399 معاون آموزشي وزارت در خصوص تداوم تسهيلات پديد آمده در مقررات آموزشي براي نيمسال تحصيلي اول و دوم 1400-1399 مقرر گرديد:

الف) در صورتي كه حسب ماده 8 آيين¬نامه آموزشي دوره كارشناسي و تبصره و شيوه¬نامه اجرايي ذيل آن، دانشجوي مقطع كارشناسي، در آخرين نيمسال تحصيلي براي دانش¬آموختگي حداكثر چهار درس نظري داشته باشد، با تاييد گروه آموزشي و با رعايت ساير مقررات، مي¬تواند نيمسال دوم سال تحصيلي 1400-1399 (2-99) دروس را در قالب معرفي به استاد بگذراند.

ب) چنانچه درس مورد تقاضاي دانشجو، درس عملي ـ نظري و يا عملي باشد، اخذ آن درس يا دروس در قالب معرفي به استاد نيمسال دوم سال تحصيلي 1400-1399 (2-99) در صورت احراز ساير شرايط آموزشي و نيز انجام تكاليف و جلسات عملي با نظارت استاد درس بلامانع است.

ج) تاكيد مي¬گردد كه اين تسهيلات صرفاً براي استفاده در نيمسال دوم سال تحصيلي 1400-1399 (2-99) مي-باشد.

6 ـ در صورت رفع محدوديت¬هاي مربوط به حضور دانشجويان در كلاس درس و يا خوابگاه با نظر ستاد ملي و يا استاني مبارزه با كرونا، شوراي آموزشي دانشگاه در خصوص ادام? شيوه آموزش غيرحضوري و يا حضوري تصميم¬گيري خواهد كرد.

7ـ نظر به ادامه شرايط ناشي از بيماري كرونا در نيمسال 2-1399 و به منظور مساعدت به دانشجويان مقرر گرديد اولاً درخواست¬هاي دانشجويان مبني بر تقاضاي مرخصي يا حذف نيمسال بدون احتساب در سنوات تحصيلي در كميسيون موارد خاص دانشگاه طرح و تصميم¬گيري شود. ثانياً مديريت¬ امور آموزشي در خصوص موافقت با درخواست¬هاي حذف آموزشي درس ثبت شده توسط دانشجويان در سامانه آموزشي گلستان اقدام نمايد.

8ـ بر اساس ابلاغيه شماره 226180/2 مورخ 17/10/1399 معاون آموزشي وزارت عتف و پيرو توضيحات تلفني كارشناس دفتر معاون آموزشي وزارت، مقرر گرديد دانشجويان دوره كارشناسي كه در نيمسال اول سال تحصيلي 1400-1399  مشروط شده¬اند اجازه دارند تا سقف 20 واحد درسي (بيست) را در نيمسال دوم سال تحصيلي 1400-1399 اخذ نمايند. دانشجويان رشته دكتراي عمومي دامپزشكي نيز تا نيمسال قبل از اخذ دروس كارورزي (دوره انترني) مي¬توانند از اين تسهيلات استفاده كنند.

۱۳۹۹/۱۱/۲۰ - ۰۰:۰۰