انتخاب واحد

با سلام

1- کلیه دانشجویان مقطع دکتری علوم دامی که آزمون جامع را با موفقیت طی نموده اند در صورت داشتن سنوات مجاز میبایست تا لحظه دفاع از رساله خود هر ترم درس رساله 19 واحدی را با کد 9011804 انتخاب نمایند در غیر این صورت ترم برای آنان محاسبه نشده و به دلیل عدم مراجعه به عنوان دانشجوی انصرافی تلقی می گردند.

2- دانشجویان دکتری که سنوات مجاز آنان تمام شده می باست ابتدا تمدید سنوات نموده و سپس رساله 19 واحدی را انتخاب نمایند

3-دانشجویان کارشناسی ارشد نیز پس از گذراندن واحدهای آموزشی خود می بایست تا لحظ دفاع از پایان نامه هر ترم درس پایان نامه 6 واحدی با کد 9011604 را انتخاب واحد نمایند. در صورت اتمام سنوات محاز ابتدا تمدید سنوات نموده و سپس انتخاب واحد نمایند.

4-لیست دروس ارائه شده و برنامه کلاسی و امتحانی ترم 2-1400 در سایت دانشکده کشاورزی تابلو گروه علوم دامی بارگذاری گردیده است.

۱۴۰۰/۱۱/۱۱ - ۰۰:۰۰