اطلاعیه

دو کتاب ترجمه شده توسط اعضای هیئت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان در فهرست نامزدهای جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران

۱۴۰۰/۱۱/۰۹

نامزدهای سی و نهمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران در رشته‌های موضوعی مختلف معرفی شدند.

در بخش موضوعی مهندسی کشاورزی و دامپروری، اسم دو نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان (ترجمه‌ی کتاب)، وجود دارد:

الف ـ دکتر سعید محمدزاده؛ عضو هیئت علمی و سرپرست دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان.

ب ـ دکتر مصطفی درویش‌نیا؛ عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان.

نامزدهای جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های موضوعی ذیل انتخاب شده‌اند:

دامپزشکی، مهندسی برق، مهندسی مواد و معدن، مهندسی عمران، مهندسی کامپیوتر، مهندسی صنایع، مهندسی شیمی، مهندسی کشاورزی و دامپروری.

مشخصات کتاب‌های ترجمه شده توسط دکتر سعید محمدزاده و دکتر مصطفی درویش‌نیا که در جمع نامزدهای جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران (بخش موضوعی مهندسی کشاورزی و دامپروری)، قرار گرفته‌اند:

۱ـ هورمون‌شناسی کاربردی در دام (ای. جیمز اسکویرز)؛ ترجمه‌ی دکتر سعید محمدزاده، دانشگاه لرستان (سرپرست دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی).

۲ـ قارچ‌ها و فساد مواد غذایی (جان پیترز و آیلسا هوکینگ)؛ ترجمه‌ی دکتر مصطفی درویش‌نیا، دانشگاه لرستان.

رتبه علمی دکتر محمدزاده و دکتر درویش‌نیا، دانشیاری است.

۱۴۰۰/۱۱/۰۹ - ۰۰:۰۰