اطلاعیه

حضور کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) در این کارگاههااجباری است

۱۳۹۶/۰۷/۱۲

دانشجویان در بدو ورود به دوره های تحصیلات تکمیلی معمولاً آشنایی چندانی با اهداف این دوره ها و نیز اصول اولیه تحقیق ونگارش متون علمی ندارند که این امر بازدهی دوره های تحصیلات تکمیلی را تحت تاثیر قرار می دهد. به همین منظور مطابق روال سال های گذشته، 10 کارگاه در خصوص مباحث اصلی پژوهش و تحصیلات تکمیلی در دانشکده کشاورزی مطابق برنامه زمان بندی ذیل برگزار خواهد شد. حضور دانشجویان سایر دانشکده ها و دانشجویان دوره کارشناسی نیز آزاد بوده و جهت تمامی شرکت کنندگان گواهی حضور صادر خواهد شد.

مطابق هماهنگ انجام شده با گروههای محترم آموزشی، در زمان برگزاری کارگاه ها برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی کلاس در نظر گرفته نشده است.

مدت زمان کارگاهها از 2 تا 3 ساعت و ساعت برگزاری از 10 صبح روزهای یکشنبه خواهد بود.

۱۳۹۶/۰۷/۱۲ - ۰۰:۰۰