سرپرست دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان، معارفه و رئیس پیشین این دانشکده تکریم شد

۱۴۰۱/۱۲/۱۴

با حضور رئیس دانشگاه لرستان، سرپرست دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان، معارفه و رئیس پیشین این دانشکده تکریم شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز یکشنبه، 14 اسفندماه، با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر سعید محمدزاده، سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان، اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان دانشکده‌های کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، آیین معارفه دکتر علی‌حیدر نصرالهی، به‌عنوان سرپرست دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان برگزار شد.

همچنین، دکتر سعید محمدزاده، رئیس پیشین دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان تکریم شد.

دکتر علی‌حیدر نصرالهی، عضو گروه آموزشی علوم آب دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان است.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در این آیین، حکم دکتر نصرالهی را به وی ابلاغ کرد و در تقدیرنامه‌ای از دکتر سعید محمدزاده، تجلیل کرد.

در این آیین، دکتر علی‌حیدر نصرالهی، سرپرست دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان در سخنانی اظهار امیدواری کرد شاخص های مختلف دانشکده کشاورزی براساس همگرایی و کار و تلاش مضاعف، بیش از پیش ارتقاء یابد.

همچنین، دکتر سعید محمدزاده، سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان در سخنان کوتاهی ضمن شادباش به دکتر نصرالهی، گزارشی از اقدامات انجام شده در دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان ارائه کرد.

۱۴۰۱/۱۲/۱۴ - ۱۴:۰۰