کاشت نهال به‌مناسبت گرامیداشت هفته منابع طبیعی

۱۴۰۱/۱۲/۱۴

به‌مناسبت گرامیداشت روز درخت‌کاری و هفته منابع طبیعی، آیین کاشت نهال در بخشی از محوطه دانشکده‌‌های کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، با حضور رئیس دانشگاه لرستان، مدیرکل منابع طبیعی استان لرستان، اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این آیین، صبح روز یکشنبه، 14 اسفندماه در بخشی از محوطه دانشکده کشاورزی و دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار شد.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر حسین میرزایی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان، اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان دانشگاه لرستان در این برنامه مشارکت داشتند.

این برنامه در راستای تقویت فرهنگ منابع طبیعی و محیط‌زیست اجرا شد.

انجمن علمی‌دانشجویی جنگلداری دانشگاه لرستان، مدیریت سبز دانشگاه لرستان و کانون فرهنگی دانشجویی محیطزیست دانشگاه لرستان با همکاری یکدیگر، این آیین را برگزار کردند.

همچنین یک روز قبل نیز با مشارکت اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان، بخشی از محوطه سایت مرکزی دانشگاه لرستان از پسماندها، پاکسازی شد و تعدادی نهال در پارک گونه‌های بومی دانشگاه لرستان کاشت شد.

15 اسفندماه روز درخت‌کاری و آغاز هفته منابع طبیعی است.

۱۴۰۱/۱۲/۱۴ - ۲۱:۳۶