کارگاه آموزشی توسط انجمن گروه جنگل دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان با مشارکت مرکز تحقیقات بلوط این دانشگاه برگزار شد

۱۴۰۳/۰۳/۳۱

انجمن گروه جنگل دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان با مشارکت مرکز تحقیقات بلوط این دانشگاه در راستای آشنایی دانشجویان با قابلیت و بکارگیری هرچه بیشتر فناوری‌های نوین و ابزارهای در دسترس در علوم جنگل، اقدام به برگزاری کارگاهی با نام «بررسی فناوری واقعیت افزوده گوشی‌های تلفن همراه در علوم جنگل« کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کارگاه 30 خردادماه سال جاری با حمایت رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان (دکتر علی حقی‌زاده) در ساختمان آموزش این دانشکده، با تدریس الهام کریم‌زاده (دانشجوی مقطع دکترای علوم و مهندسی جنگل) برگزار شد.

در این کارگاه مباحثی در رابطه با کاربرد ابزارهای گوشی موبایل در رابطه با اندازه‌گیری مشخصه‌های کمی درختان جنگلی از جمله: ارتفاع، قطر، حجم و ...مطرح شد.

امروزه و با گسترش فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی در ابزارهای موبایل جدید تا حدود بسیار زیادی استفاده از ابزارهای قدیمی و مرسوم علوم جنگل از جمله سونتو، ابنه لول، هاگا و...محدود شده است.

۱۴۰۳/۰۳/۳۱ - ۱۶:۲۰