نخستین سرپرست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان، معارفه شد

۱۴۰۱/۱۲/۱۴

با حضور رئیس دانشگاه لرستان، نخستین سرپرست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان، معارفه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز یکشنبه، 14 اسفندماه، با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر سعید محمدزاده، سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان، اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان دانشکده‌های کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، آیین معارفه دکتر علی حقی‌زاده، عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی مرتع و آبخیزداری دانشگاه لرستان به‌عنوان نخستین سرپرست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به این ترتیب، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان به دو دانشکده کشاورزی و دانشکده منابع طبیعی تبدیل می‌شود.

آیین معارفه در سالن اجتماعات دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان برگزار شد.

دکتر علی حقی‌زاده، نخستین سرپرست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان در این آیین گفت: «امیدوارم فرهنگ منابع طبیعی در همه ابعاد و سطوح زندگی جاری و نهادینه شود».

دکتر حقی‌زاده افزود: «توجه به منابع طبیعی همراه با توجه به محیط زیست است و به همین علت این موضوعات دارای اهمیت ویژه هستند».

وی تشریح کرد: «در استان لرستان با معضلاتی همچون سیل و خشکسالی روبه‌رو شده‌ایم و این اهمیت منابع طبیعی، آبخیزداری، محیط زیست و مرتع را نشان می‌دهد».

سرپرست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان، بیان کرد: «دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان دارای ظرفیت‌ها و توانمندی‌های مختلفی است».

دکتر علی حقی‌زاده، ادامه داد: «ارتباطات و همکاری‌های بین دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان با ادارات منابع طبیعی و محیط زیست استان لرستان بایستی گسترش یابد».

دکتر حقی‌زاده، خواستار شد همه ارکان تیم مدیریتی دانشگاه لرستان به این موضوع کمک کنند که دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان که تازه تأسیس شده است زیرساخت‌های لازم را برای فعالیت فراهم کند.

وی توضیح داد: «اینکه دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان تأسیس شده است یک چشم‌انداز بسیار روشن را برای آینده ترسیم می‌کند».

او تصریح کرد: «باتوجه به وجود ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های مختلف دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان، این آمادگی وجود دارد که انواع دوره‌های مشترک با سایر ادارات و سازمان‌های استان لرستان برگزار شود».

نخستین سرپرست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان اظهار امیدواری کرد با انجام تحقیقات و پروژه‌های مشترک با سایر ادارات به‌ویژه با اداراتی همچون منابع طبیعی و محیط زیست استان، نظام مسائل حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان کاهش یابد و دانشکده منابع طبیعی در این راستا، نقش اثرگذاری داشته باشد.

۱۴۰۱/۱۲/۱۴ - ۱۴:۳۹