هیئت علمی نمونه کشوری دانشگاه لرستان در حضور وزیر علوم چه گفت؟

۱۴۰۳/۰۲/۱۴

دکتر امیرحمزه حقی‌آبی، عضو هیئت علمی نمونه کشوری دانشگاه لرستان در حضور وزیر علوم، گفت: «این دانشگاه آمادگی دارد زیرساخت‌های رصدخانه ملی آب ایران را ایجاد کند».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، چند روز پیش، در سی و یکمین آیین نکوداشت 65 عضو هیئت علمی نمونه کشوری در سال 1403 تعداد 13 نفر از هیئت علمی‌های نمونه (برگزیده) کشور برای سخنرانی انتخاب شدند که دکتر امیرحمزه حقی‌آبی، عضو هیئت علمی گروه علوم آب دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان با مرتبه علمی استاد، جزو سخنرانان قرار گرفت.

از دانشگاه لرستان دکتر امیرحمزه حقی‌آبی (علوم آب) و دکتر حمزه امیری (زیست‌شناسی) که هر دو دارای مرتبه علمی استاد هستند در جمع 65 عضو هیئت علمی نمونه کشوری، توسط وزیر علوم تجلیل شدند.

دکتر امیرحمزه حقی‌آبی از دانشگاه لرستان به عنوان یکی از 13 سخنران انتخابی، در حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (دکتر محمدعلی زلفی‌گل) و رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، مهم‌ترین پیشنهادات خویش را بیان کرد:‌

1_ تجميع اعتبارات پژوهشى استانى براى رفع نظام مسائل اولويت‌دار استان به‌جاى تقسيم اعتبارات به طرح‌هاى گوناگون.

2_ تغییر جايگاه دانشگاه در دبيرخانه كارگروه‌هاى پژوهش و فناورى استانى.

براى كل كشور، بهتر است دبير کارگروه‌ها، دانشگاه‌ها باشند تا در تعيين اولويت‌ها، دخيل شوند نه اينكه اولويت‌ها بدون هماهنگى دانشگاه‌ها به تصویب برسد. فهرست اوليه اولويت‌ها با دخالت دانشگاه‌های استان تنظيم شود در حالى كه در حال حاضر دانشگاه فقط در فيلتر كردن اولويت‌هاى پيشنهادى دستگاه‌هاى اجرايى، دخيل است.

3_ استفاده از اعتبارات طرح‌هاى تملك دارايى‌هاى سرمايه‌اى براى پژوهش‌هاى كاربردي با هدف رفع مشكلات همان طرح‌ها.

4_ آمادگى دانشگاه لرستان جهت طراحى و ایجاد زیرساخت‌های رصدخانه ملى آب ايران به‌دنبال موافقت اوليه وزارت نيرو و معاونت علمى و راهبردى رياست‌جمهورى.

گفتنی است سی و یکمین آیین نکوداشت اعضای هیئت علمی نمونه کشور در سال 1403، روز سه‌شنبه، 11 اردیبهشت‌ماه به میزبانی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد.

۱۴۰۳/۰۲/۱۴ - ۱۳:۰۶