جمعی از فعالان منابع طبیعی تجلیل شدند

۱۴۰۲/۱۲/۱۹

در آیین گرامیداشت هفته منابع طبیعی،‌ جمعی از فعالان منابع طبیعی و محیط زیست با همکاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان و دانشگاه لرستان به میزبانی دانشکده منابع طبیعی این دانشگاه تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز شنبه، 19 اسفندماه همزمان با ایام هفته منابع طبیعی و به مناسبت این هفته، با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، حسین میرزایی، مدیرکل منابع طبیعی استان لرستان، دکتر علی حقی‌زاده، رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان، نبی‌الله قائدرحمتی، معاون اداره کل حفاظت محیط زیست استان لرستان، اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان این دانشگاه، جمعی از فعالان منابع طبیعی با تأکید بر فعالان دانشگاهی منابع طبیعی در سالن اجتماعات دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان تجلیل شدند.

به تجلیل‌شدگان، لوح تقدیر و هدیه اهداء شد.

همچنین از برخی فعالان زیست محیطی سازمان‌های مردم نهاد تجلیل شد.

در این آیین، از دکتر محمد محیسینی، دکتر منوچهر نصری، اعضای گروه آموزشی شیلات دانشگاه لرستان و دکتر مرتضی قبادی، عضو هیئت علمی گروه محیط زیست دانشگاه لرستان تجلیل شد.

همچنین, دلاور طولابی، محسن دیناری، اکبر ثبوتی و تعدادی از دیگر فعالان منابع طبیعی تجلیل شدند.

جمعی از دانشجویان دانشگاه لرستان که فعال در حوزه منابع طبیعی و محیط زیست هستند نیز مورد تجلیل قرار گرفتند.

برای مشاهده اسامی این دانشجویان، مقطع تحصیلی و معدل آن‌ها، تصویر زیر را بخوانید:

۱۴۰۲/۱۲/۱۹ - ۲۲:۲۷