بازدید علمی جمعی از دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان از شهرک گلخانه‌ای دیناروند خرم‌آباد

۱۴۰۳/۰۲/۰۳

جمعی از دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان از بخش‌های مختلف شهرک گلخانه‌ای دیناروند خرم‌آباد بازدید علمی، آموزشی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این دانشجویان, روز دوشنبه، سوم اردیبهشت‌ماه سال جاری با حضور و همراهی دکتر محمود غلامی، عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان و استاد مشاور انجمن علمی مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی این دانشگاه و دکتر راضیه خلیل‌زاده، عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان از بخش‌های گوناگون شهرک گلخانه‌ای دیناروند خرم‌آباد بازدید کردند که در راستای تقویت ارتباط بین دانشگاه با بخش‌های تولیدی استان لرستان صورت گرفت.

در این بازدید که توسط انجمن علمی دانشجویی مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان انجام شد دانشجویان با فرآیند تولید محصولات گلخانه‌ای، بازار فروش و هزینه _ فایده تولید محصولات گلخانه‌ای آشنا شدند.

همچنین، درباره مسیر قانونی و عملی کسب مجوزها و احداث گلخانه، برای دانشجویان توضیحات لازم ارائه شد.

در پایان این بازدید، تصمیم گرفته شد دانشجویان علاقه‌مند نام‌نویسی و گروه‌بندی شوند تا در مراحل بعدی امکانات و شرایط لازم برای زمینه‌سازی ایجاد اشتغال در این بخش برای آن‌ها اجرا شود.

دبیر انجمن علمی دانشجویی مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان، سعیده عزیزپور است.

گفتنی است انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان زیرنظر مدیریت برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه فعالیت می‌کنند.

۱۴۰۳/۰۲/۰۳ - ۲۲:۵۰