برگزاری آیین کاشت نهال در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان با مشارکت دانش‌آموزان

۱۴۰۱/۱۲/۱۵

به‌مناسبت روز درخت‌کاری و آغاز هفته منابع طبیعی، با حضور جمعی از دانش‌آموزان شهرستان خرم‌آباد، آیین کاشت نهال در محوطه دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این آیین با حضور دکتر علی حقی‌زاده، سرپرست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان، دکتر مهدی سلیمانی‌مطلق، مسئول مدیریت سبز دانشگاه لرستان و دکتر مرتضی قبادی، عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم و مهندسی محیط‌زیست و شیلات استان لرستان، برگزار شد.

دکتر قبادی و دکتر سلیمانی‌مطلق، مطالبی آموزشی درباره اهمیت منابع طبیعی و صیانت از محیط‌زیست برای دانش‌آموزان بیان کردند.

این آیین با همکاری خانه محیط‌زیست دانشگاه لرستان، انجمن علمی‌دانشجویی محیط زیست دانشگاه لرستان، کانون فرهنگی محیط‌زیست دانشگاه لرستان و مدیریت سبز این دانشگاه برگزار شد.

هر سال، 15 اسفندماه، روز درخت‌کاری و آغاز هفته منابع طبیعی است.

۱۴۰۱/۱۲/۱۵ - ۲۲:۲۸