نخستین شماره مجله علمی پژوهش‌های کاربردی مهندسی آب دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان منتشر شد

۱۴۰۲/۱۲/۲۷

دکتر علی‌حیدر نصرالهی، رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان، خبر داد: «نخستین شماره مجله علمی پژوهش‌­های کاربردی مهندسی آب دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان منتشر شد».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر نصرالهی که عضو هیئت علمی گروه علوم و مهندسی آب دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان است در گفت‌وگو با خبرنگار ما توضیح داد: «هدف اصلی از انتشار این نشریه، فراهم نمودن فضایی برای تبادل اطلاعات و نتایج پژوهش‌های علمی، فنی و تخصصی پژوهشگران، اساتید و دانشمندان، دانشجویان و صاحب‌نظران جوامع علمی در زمینه­‌های مرتبط با علوم و مهندسی آب از جمله مدیریت منابع آب، بهره‌‌وری آب در کشاورزی، مدیریت آب در مزرعه و روابط آب و خاک و گیاه، سازه‌های آبی، مهندسی رودخانه، هیدروانفورماتیک، اقتصاد و حقوق آب، تغییرات اقلیمی، آب‌های نامتعارف، زهکشی و مسائل زیست‌محیطی است».

وی با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های استان لرستان در حوزه آب افزود: «اخذ مجوز پژوهشکده علوم و مهندسی آب و نیز مجله پژوهش‌های کاربردی مهندسی آب، گامی در راستای ایفای نقش مژثرتر دانشگاه لرستان در ایجاد فضای نخبگانی برای تبادل‌نظر و حل چالش‌ها و مسائل آب استان است».

دکتر نصرالهی، ضمن تشکر از حمایت‌‌‌های معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان از زحمات دکتر امیرحمزه حقی‌آبی، سردبیر و دکتر مهری سعیدی‌نیا، مدیرمسئول مجله و نیز گروه علوم و مهندسی آب قدردانی کرد.

علاقه‌مندان برای مشاهده این نشریه علمی (مجله) می‌توانند به آدرس زیر مراجعه کنند:

۱۴۰۲/۱۲/۲۷ - ۱۱:۰۰