آیین کاشت نهال در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان به مناسبت هفته منابع طبیعی و آغاز پروژه ایجاد بوستان شهدا در این دانشکده

۱۴۰۲/۱۲/۱۹

با حضور رئیس دانشگاه لرستان (دکتر علی نظری)، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان (حسین میرزایی)، معاون اداره کل حفاظت محیط زیست استان لرستان (نبی الله قائدرحمتی)، رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان (دکتر علی حقی زاده)، رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان (دکتر عی حیدر نصرالهی)، مدیر امور شاهد و ایثارگران دانشگاه لرستان (دکتر مصطفی محمدی‌ضرون)، اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان این دانشگاه، همزمان با ایام هفته منابع طبیعی و به مناسبت این هفته، آیین کاشت نهال و درخت در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان و آغاز پروژه ایجاد بوستان شهدا آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، انجمن های علمی، دانشجویی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان نیز در برگزاری این آیین، همکاری و مشارکت داشتند.

در این آیین، نهال و درختان به یاد شهدای والامقام استان لرستان کاشته شدند و حاضران، با ذکر صلوات، یاد و خاطره شهدای ایران اسلامی و استان لرستان، به ویژه شهدای متعلق به جامعه دانشگاهیان را گرامی داشتند.

در این آیین، دکتر مهدی سلیمانی مطلق، دبیر شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه لرستان نیز حضور داشت و او به همراه دکتر حقی‌زاده، رئیس دانشکده منابع طبیعی این دانشگاه، گزارشی از وضعیت نهال‌کاری و درختکاری ارائه کردند.

این برنامه توسط دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان اجرا شد.

۱۴۰۲/۱۲/۱۹ - ۱۳:۱۴