دعوت دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان از دانشگاهیان برای شرکت در آیین گرامیداشت هفته منابع طبیعی

۱۴۰۲/۱۲/۱۷

دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان از اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان دانشگاه لرستان دعوت کرد در آیین گرامیداشت هفته منابع طبیعی که در سالن اجتماعات دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود شرکت کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این آیین، روز شنبه، 19 اسفندماه سال جاری، از ساعت 10 تا 12 با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان این دانشگاه در سالن اجتماعات دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

در این آیین مدیران و کارشناسانی از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان، اداره کل حفاظت محیط زیست استان، سازمان جهاد کشاورزی استان، مرکز تحقیقات منابع طبیعی و کشاورزی استان و شرکت آب منطقه‌ای استان حضور دارند.

آیین مذکور با شعار همه جای ایران سرای من است برگزار می‌شود.

۱۴۰۲/۱۲/۱۷ - ۰۸:۰۰