آیین کاشت نهال به‌مناسبت روز درخت‌کاری و هفته منابع طبیعی در سایت مرکزی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۱۲/۱۵

با برنامه‌ریزی شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه لرستان، آیین کاشت نهال به مناسبت روز درخت‌کاری در سایت مرکزی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز سه‌شنبه، 15 اسفندماه سال جاری همزمان با روز درختکاری و آغاز هفته منابع طبیعی و به همین مناسبت، با حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه لرستان، معاونان دانشگاه، اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان، آیین کاشت تعداد 700 نهال و درخت مثمر با تأکید بر کاشت درختان زیتون و انگور، در زمین جنب ساختمان شهید سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

گسترش فرهنگ صیانت از منابع طبیعی از جمله اهداف برگزاری برنامه کاشت نهال به مناسبت روز درخت‌کاری است.

۱۴۰۲/۱۲/۱۵ - ۱۰:۵۰