دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان آیین گرامیداشت هفته منابع طبیعی را برگزار می‌کند

۱۴۰۲/۱۲/۱۴

آیین گرامیداشت هفته منابع طبیعی را دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان با همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این آیین، روز شنبه، 19 اسفندماه سال جاری، از ساعت 10 تا 12 با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان این دانشگاه در سالن اجتماعات دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

در این آیین مدیران و کارشناسانی از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان، اداره کل حفاظت محیط زیست استان، سازمان جهاد کشاورزی استان، مرکز تحقیقات منابع طبیعی و کشاورزی استان و شرکت آب منطقه‌ای استان حضور دارند.

از دانشگاهیان دانشگاه لرستان که علاقه‌مند به موضوع هستند دعوت می‌شود در این آیین شرکت نمایند.

آیین مذکور با شعار همه جای ایران سرای من است برگزار می‌شود.

۱۴۰۲/۱۲/۱۴ - ۲۱:۴۲