دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار می‌کند: نشست علمی هم‌بست آینده‌پژوهی و تفکر سیستمی در چرخه آب و محیط‌زیست

۱۴۰۲/۱۲/۱۳

دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان با همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی، نشست هم‌بست آینده‌پژوهی و تفکر سیستمی در چرخه آب و محیط‌زیست را با سخنرانی دکتر پیام آموزگار، تسهیل‌گر ترویج دانش محیط‌زیستی دانشگاه تهران، برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست که مدیریت آن‌را دکتر علی حقی‌زاده، رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان برعهده دارد روز چهارشنبه، 16 اسفندماه سال جاری از ساعت 10 تا 12 در سالن اجتماعات دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

از اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان علاقه‌مند به موضوع، دعوت می‌شود در این نشست شرکت کنند.

۱۴۰۲/۱۲/۱۳ - ۲۲:۳۹