انجمن علمی مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان دوره آموزشی تولید و پرورش قارچ خوراکی را آغاز کرد

۱۴۰۲/۱۲/۰۳

در راستای تقویت فعالیت مجموعه کارگاه‌های مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان که به تازگی راه‌اندازی شده‌اند اولین کارگاه، ذیل دوره کامل علمی و عملی تولید و پرورش قارچ خوراکی را انجمن علمی مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کارگاه آموزشی، سه‌شنبه، اول اسفندماه سال جاری در دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان با تدریس بیرانوند از سازمان فنی و حرفه‌ای کشور برگزار شد.

این‌گونه کارگاه‌‌ها در قالب یک دوره کامل به صورت مرحله‌ای برگزار می‌شوند و در پایان دوره، مدرک معتبر به شرکت‌کنندگان، اعطاء می‌شود.

رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان, دکتر علی‌حیدر نصرالهی, برگزاری این‌گونه کارگاه‌ها را در راستای حرکت در مسیر مهارت‌افزایی دانشجویان دانست تا دانشجویان بتوانند حین تحصیل، مهارت‌های کاربردی اشتغال‌آفرین را نیز بیاموزند.

۱۴۰۲/۱۲/۰۳ - ۲۰:۰۹