زمین چمن مصنوعی مجتمع خوابگاهی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان همزمان با دهه فجر با حضور معاون استاندار افتتاح شد

۱۴۰۲/۱۱/۲۱

زمین چمن مصنوعی مجتمع خوابگاهی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان که با اعتبار 800 میلیون تومان در ابعاد 45×25 مترمربع برای افزایش سطح خدمات رفاهی دانشجویان با حضور دکتر احسان یاوری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان این زمین چمن مصنوعی روز شنبه، 21 بهمن‌ماه همزمان با ایام دهه مبارک فجر برگزار شد و مدیریت و کارشناسان اداره تربیت بدنی دانشگاه لرستان که زیرمجموعه معاونت دانشجویی این دانشگاه است توضیحات لازم را درباره خصوصیات زمین چمن مصنوعی ارائه کردند.

در آیین افتتاح این پروژه دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی این دانشگاه، دکتر علی‌حیدر نصرالهی، رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان و جمعی از اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان حضور داشتند.

همزمان با ایام دهه فجر پروژه‌های گوناگونی همچون سالن تندرستی، سردخانه 15 تنی، آزمایشگاه کشت بافت گیاهی، زمین چمن مصنوعی، سالن تحقیقاتی تغذیه دام و کارگاه آموزشی و تولیدی قارچ در دانشگاه لرستان افتتاح شد.

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۱۶:۵۹