پرو‌ژه‌های فجر دانشگاه لرستان؛ سالن تحقیقاتی تغذیه دام دانشکده کشاورزی با حضور معاون استاندار افتتاح شد

۱۴۰۲/۱۱/۲۱

همزمان با ایام‌الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، با حضور دکتر احسان یاوری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان، سالن تحقیقاتی تغذیه دام در دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز شنبه، 21 بهمن‌ماه، معاون استاندار لرستان راهی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان شد تا چند پروژه دهه فجر دانشگاه لرستان را افتتاح کند.

از جمله این پروژه‌ها افتتاح سالن تحقیقاتی تغذیه دام است که تاکنون برای ساخت و احداث آن 400 میلیون تومان هزینه شده است و البته در آینده گسترش خواهد یافت.

این کارگاه با رویکرد تحقیقاتی و پژوهشی و پیوند بین آموزش، تحقیق و کاربرد، ساخته شده است.

معاون استاندار لرستان ضمن گفت‌وگو با رئیس دانشگاه لرستان (دکتر نظری)، معاون پشتیبانی دانشگاه (دکتر محمدزاده) و رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان (دکتر علی‌حیدر نصرالهی) از تیم مدیریتی دانشگاه لرستان به خاطر ایجاد یا گسترش پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی، قدردانی کرد.

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۱۶:۴۰