دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان مسابقه هنری «کاشت درخت در طبیعت» را برگزار می‌کند

۱۴۰۲/۱۰/۱۲

دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان با همکاری تشکل‌های محیطزیستی این دانشگاه مسابقه هنری کاشت درخت در طبیعت به صورت ارسال فیلم کوتاه را با شعار «حفظ طبیعت، حفظ زندگی» برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقه تا اول اسفندماه سال جاری فرصت دارند آثار خود را در قالب فیلم کوتاه با هدف تقویت فرهنگ محیط زیست و توسعه پایدار ارسال کنند.

علاقه‌مندان فیلم های کوتاه خود را به شماره زیر در پیام رسان‌های ایتا، تلگرام، واتساپ ارسال نمایند:

15 اسفندماه هر سال به عنوان روز درختکاری نام‌گذاری شده است.

همچنین ترویج طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در کشور از جمله اهداف ترغیبی برگزاری این مسابقه است.

خانه محیط زیست دانشگاه لرستان، انجمن علمی دانشجویی محیط زیست و کانون محیط زیست این دانشگاه در اجرای این مسابقه، همکاری و همیاری دارند.

رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان، دکتر علی حقی‌زاده است.

علاقه‌مندان می‌توانند شرایط این مسابقه را در محتوای تصویر زیر مطالعه کنند:

۱۴۰۲/۱۰/۱۲ - ۰۸:۲۲