دعوت از اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان دانشگاه لرستان برای شرکت در آیین گرامیداشت یوم‌الله حماسه 9 دی

۱۴۰۲/۱۰/۰۷

از اعضای هیئت علمی، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان دانشگاه لرستان دعوت می‌شود در آیین گرامیداشت یوم‌الله حماسه 9 دی (روز بصیرت و میثاق امت با ولایت) شرکت کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، براساس اعلام معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان،آیین گرامیداشت سالروز یوم‌الله حماسه 9 دی، روز شنبه، 9 دی‌ماه سال جاری، ساعت 10 صبح در مصلی الغدیر خرم‌آباد برگزار می‌شود.

اتوبوس‌های ایاب و ذهاب اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان دانشگاه لرستان برای شرکت در این مراسم در ساعت 9:30 صبح روز شنبه، در محوطه مقابل اداره نقلیه دانشگاه لرستان، آماده حرکت‌اند.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از همه دانشگاهیان دعوت کرده است در آیین گرامیداشت سالروز حماسه 9 دی شرکت کنند.

۱۴۰۲/۱۰/۰۷ - ۱۵:۰۶