کارگاه مهارتی و کاربردی در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۹/۲۳

در راستای تقویت آموزش‌های مهارتی و کاربردی، کارگاه عملی کاربرد نرم‌افزار ENVI که مختص کاربرد در آبخیزداری است توسط دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان با حضور جمعی از اعضای هیئت علمی و دانشجویان با تدریس دکتر مهدی سلیمانی‌مطلق برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی حقی‌زاده، رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان درباره این کارگاه به خبرنگار ما گفت: «یک دوره کارگاه عملی کاربرد نرم افزار ENVI در آبخیزداری با تدریس دکتر مهدی سلیمانی مطلق در دانشکده منابع طبیعی برگزار شد».

حقی‌زاده تشریح کرد: «در این کارگاه کاربردی سرفصل های زیر آموزش داده شد:

ـ معرفی محیط نرم‌افزا ENVI و ابزارهای کاربردی مورد نیاز دانشجویان آبخیزداری.

ـ نحوه دریافت تصاویر ماهواره‌ای مورد نیاز دانشجویان آبخیزداری از سایت‌های معتبر و علمی.

ـ پیش پردازش، پردازش و پس پردازش تصاویر ماهواره‌ای.

ـ نحوه استخراج نقشه‌های کاربری اراضی از تصاویر و استفاده از این نقشه‌ها در مدیریت حوزه های آبخیز.

ـ نحوه ارزیابی دقت و صحت نقشه‌های تولید شده.

ـ نحوه محاسبه شاخص‌های مختلف در نرم‌افزار ENVI.

در این کارگاه اعضای هیئت علمی و دانشجویان، پرسش‌های خود را مطرح نمودند و دکتر سلیمانی‌مطلق به پرسش‌ها پاسخ داد».

۱۴۰۲/۰۹/۲۳ - ۰۹:۰۱