نشست تخصصی به مناسبت روز جهانی خاک در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود

۱۴۰۲/۰۹/۰۹

دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان با همکاری تشکل‌های محیط‌زیستی این دانشگاه، به مناسبت روز جهانی خاک (14 آذرماه)، با شعار «خاک بستر زندگی»، نشست تخصصی آلودگی خاک و روش‌های کنترل آن‌را با تدریس دکتر نوشین بیرجندی، عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم و مهندسی محیط‌زیست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست تخصصی با همکاری انجمن علمی دانشجویی محیط زیست دانشگاه لرستان، کانون محیط زیست دانشگاه لرستان و خانه محیط زیست این دانشگاه، روز دوشنبه، 13 آذرماه، ساعت 13 در سالن همایش دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

از دانشگاهیان دانشگاه لرستان به‌ویژه دانشجویان دعوت می‌شود در این نشست تخصصی شرکت نمایند.

۱۴۰۲/۰۹/۰۹ - ۱۹:۴۱