کارگاه مهارت افزایی پژوهشی توسط دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۹/۰۷

کارگاه مهارت افزایی پژوهشی «پروپوزال نویسی» توسط دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، کارگاه مهارت افزایی پژوهشی با عنوان " پروپوزال نویسی" در روز دوشنبه ۶ آذر ماه با تدریس دکتر علیرضا سپهوند عضو هیئت علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار شد.

سرفصل های کارگاه:

_ تدوین و انتخاب موضوع.

_ بیان مسئله و مشکل و علت احساس نیاز برای انجام تحقیق.

_ پیشینه و سوابق پژوهش تحقیق.

_ بیان هدف انجام تحقیق، سؤالات و فرضیه‌ها.

_ بیان دقیق روش پژوهش با شرح تمام جزئیات مثل مطالعات میدانی، شیوه جمع‌آوری داده‌ها و روش تجزیه و تحلیل.

_ روش‌های صحیح مرجع نویسی برای جلوگیری از سرقت علمی.

در همین ارتباط، دکتر حقی زاده، رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان گفت: «پروپوزال طرحی کلی است که شما بر اساس علاقه، ایده‌ها، توانایی‌های خود و ظرفیت محیط علمی در مقطع کارشناسی ارشد، دکتری یا پروژه‌های تحقیقاتی مطرح می‌کنید تا با استفاده از آن پروژه خود را انجام دهید و نتیجه‌ای موفقیت‌ آمیز بگیرید؛ در واقع پروپوزال، نقشه و طرح پروژه علمی یا مقاله تحقیقاتی شماست».

۱۴۰۲/۰۹/۰۷ - ۱۰:۴۹