نشست گسترش همکاری مرکز تحقیقات سازمان اتکا با دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۸/۲۴

نشست گسترش همکاری مرکز تحقیقات و نوآوری سازمان اتکا با دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، در این نشست که با حضور نمایندگان بخش تحقیقات و نو آوری کشاورزی سازمان اتکا و رئیس (دکتر علی حیدر نصرالهی)، معاونان و جمعی از اعضای هیئت علمی دانشکده کشاورزی و رئیس گروه ارتباط با صنعت دانشگاه لرستان (رضا آساره) برگزار شد راهکارهای مختلف در زمینه همکاری های مشترک در قالب پایان نامه های دانشجویی، فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی و پروژه های تحقیقاتی مورد تبادل نظر قرار گرفت.

دکتر علی حیدر نصرالهی رئیس دانشکده کشاورزی در این جلسه ضمن تشریح ظرفیت های مختلف دانشکده در حوزه پژوهش یکی از برنامه های اصلی دانشکده را گسترش ارتباط موثر با مجموعه های تولیدی کشور به منظور بهبود تولیدات دانش بنیان در بخش کشاورزی و در نهایت کمک به ز نجیره پایدار امنیت غذایی در کشور معرفی کرد.

در ادامه این برنامه تیمی از اعضای هیئت علمی دانشکده کشاورزی از واحد های مورد نظر سازمان اتکا در استان بازدید و به شناسایی نیازهای تحقیقاتی آن ها پرداختند.

۱۴۰۲/۰۸/۲۴ - ۱۳:۵۲