نشست همکاری دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان با اداره کل حفاظت محیط‌زیست استان لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۸/۲۲

نشست همکاری کاربردی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان با اداره کل حفاظت محیط‌زیست استان لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که روز دوشنبه، ۲۲ آبان‌ماه در حوزه ریاست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار شد رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان (دکتر علی حقی‌زاده)، مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان لرستان (دکتر سالاروند) و حاضران در نشست درباره موضوعات مختلفی مانند روش اجرای هدفمند کارورزی دانشجویان محیط زیست، اخذ مجوز آزمایشگاه معتمد برای آزمایشگاه‌های دانشگاه لرستان، برگزاری رویدادهای محیط زيستی مشترک، شکل‌گیری هسته علمی بررسی طرح‌ها و نیازهای حفاظت محیط زیست، بازدید اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان از مناطق تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست لرستان، اجرای طرح‌های مطالعاتی توسط اعضای هیئت علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان، نحوه مشارکت اداره کل حفاظت محیط زیست در همایش بین‌المللی حکمرانی منابع طبیعی و آینده پژوهی توسعه پایدار و ... تبادل نظر شد.

دکتر سالاروند، مدیر کل حفاظت محیط زيست لرستان به رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان پیشنهاد داد در طرح‌های مطالعاتی مناطق تحت مدیریت این اداره کل، دانشکده منابع طبیعی مشارکت علمی، تحقیقاتی و پژوهشی داشته باشد.

همچنین پیشنهاد داده شد که در حوزه‌های کاربرد فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی در مدیریت مناطق تحت حفاظت، اداره کل حفاظت محیط زیست استان لرستان آماده همکاری با دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان است.

در این نشست توافق شد شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست لرستان از اعضای هیئت علمی با تخصص محیط زیست با هماهنگی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان دعوت شود در نشست‌های این شورا حضور داشته باشند و راهکارها و دیدگاه‌های علمی و تخصصی خود را در زمینه محیط زیست مطرح کنند.

گفتنی است در این نشست دکتر محمد محیسنی (معاون دانشکده منابع طبیعی)، دکتر اشکان بنان (مدیر گروه مهندسی محیط زیست و شیلات)، اعضای هیات علمی گروه محیط زیست و شیلات، مهندس قائد رحمت ( معاون انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست لرستان)، مهندس حسنوند ( معاون طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست لرستان)، مهندس ذولفقاری (رئیس اداره آموزش و مشارکت های مردمی حفاظت محیط زیست لرستان) حضور داشتند.

تلاش دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان آن است که متناسب با نیازها و ظرفیت‌های استان لرستان همکاری‌ها و ارتباطات کاربردی برون‌دانشگاهی خود را گسترش بدهد که در راستای افزایش ارتباط بین دانشگاه با بخش‌های مختلف جامعه است.

۱۴۰۲/۰۸/۲۲ - ۲۲:۱۵