سمینار ارائه طرح برون‌دانشگاهی عضو هیئت علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۸/۱۵

سمینار ارائه طرح برون‌دانشگاهی دکتر نوشین بیرجندی، عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم و مهندسی محیط‌زیست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست با حضور رضا آساره، رئیس گروه ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه لرستان به‌عنوان ناظر معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه، جمعی از اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه لرستان برگزار شد.

دکتر نوشین بیرجندی، ضمن آنکه طرح خود را ارائه کرد به پرسش‌های اعضای هیئت علمی و دانشجویان حاضر در نشست نیز پاسخ داد.

اجرای طرح‌های مسئله‌محور و کاربردی برون‌دانشگاهی براساس ظرفیت‌ها و نیازهای استان لرستان از اولویت‌های حوزه کاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان (مدیریت ارتباط با جامعه و کارآفرینی) است.

۱۴۰۲/۰۸/۱۵ - ۲۱:۰۱