نشست سخنرانی پروفسور «ویاچسلاویچ» با موضوع «راهکارهای بیولوژیکی جوان‌سازی» برگزار می‌شود

۱۴۰۱/۱۱/۲۹

از محققان، پژوهشگران و اعضای هیئت علمی علاقه‌مند دانشگاه لرستان دعوت می‌شود در نشست سخنرانی پروفسور «یوگنی ویاچسلاویچ» با عنوان راهکارهای بیولوژیکی جوان‌سازی، شرکت کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، براساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان و گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی این دانشگاه، سخنرانی گفته شده در روز یکشنبه، 30 بهمن 1401، ساعت 10 صبح در سالن اجتماعات دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

اعلام شده است پس از سخنرانی، از دستگاه اختراعی پروفسور «ویاچسلاویچ» در رابطه با راهکارهای بیولوژیکی جوان‌سازی، رونمایی می‌شود.

از محققان و پژوهشگران دانشگاه لرستان به‌ویژه اعضای هیئت علمی علاقه‌مند به موضوع، دعوت می‌شود در این نشست علمی شرکت کنند.

۱۴۰۱/۱۱/۲۹ - ۲۲:۰۹