دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، برنامه پیاده‌روی گرامیداشت دهه مبارک فجر را برگزار کرد

۱۴۰۱/۱۱/۱۴

دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، برنامه پیاده‌روی دانشگاهی گرامیداشت دهه مبارک فجر را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این برنامه با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین فاضلی، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و جمعی از اعضای هیئت علمی و یاوران علمی (کارکنان) این دانشکده برگزار شد.

شرکت‌کنندگان، یاد و خاطره شهدای والامقام انقلاب اسلامی، به‌ویژه شهدای دانشگاهی را گرامی داشتند.

شرکت‌کنندگان، بار دیگر با آرمان‌های انقلاب اسلامی، حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری، پیمان بستند.

‌آن‌ها، بر کوشش پیوسته جامعه دانشگاهی برپایه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی برای تقویت پیشرفت و اقتدار ایران اسلامی در عرصه‌های گوناگون علم، تحقیق، پژوهش و فناوری، تأکید کردند.

۱۴۰۱/۱۱/۱۴ - ۰۹:۵۴