اردوی فرهنگی, تفریحی جمعی از دانشجویان پسر سراهای دانشجویی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۱/۰۹/۲۵

اردوی فرهنگی، تفریحی جمعی از دانشجویان پسر سراهای دانشجویی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، در منطقه مخمل‌کوه خرم‌آباد، برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، برگزاری اردوهای متنوع فرهنگی، تفریحی از جمله برنامه‌های معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان است.

اردوی فرهنگی، تفریحی دانشجویان سراهای دانشجویی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان در روز 25 آذرماه همراه با راهپیمایی و کوهپیمایی در نقاط مختلف منطقه مخمل‌کوه خرم‌آباد برگزار شد.

برپایی نماز جماعت، اجرای برخی ورزش‌های محلی و مسابقه فرهنگی از بخش‌های مختلف این اردو بود.

اردو با حضور حسن صالحی‌راد و مهدی امید، مدیر و معاون حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار شد.

همچنین، محمد نادرنیایگانه، رئیس اداره کانون‌های فرهنگی، هنری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان نیز در این اردو حضور داشت.

گفتنی است معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، روزهای پنجشنبه و جمعه در هر هفته در صورت مساعد بودن هوا، اردوهای مختلف فرهنگی، تفریحی را برای دانشجویان پسر و دختر دانشگاه لرستان با تأکید بر دانشجویان ساکن سراهای دانشجویی، برگزار می‌کند.

۱۴۰۱/۰۹/۲۵ - ۲۰:۱۸