دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی به‌عنوان دانشکده برتر همایش پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان انتخاب شد

۱۴۰۱/۰۹/۱۶

دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان در همایش تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه لرستان به‌عنوان دانشکده برتر در بین دانشکده‌های دانشگاه لرستان انتخاب شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، در آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه لرستان که روز سه‌شنبه، 15 آذرماه همزمان با ایام هفته استانی پژوهش و فناوری در سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان به‌عنوان دانشکده برتر در بین دانشکده‌های دانشگاه لرستان انتخاب شد.

در همین رابطه، دکتر سعید محمدزاده، رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، تجلیل شد.

موضوعاتی همچون انجام اقدامات دانش‌بنیان در زمینه فعال‌سازی گلخانه‌ها، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای استفاده بهینه از زمین‌های کشاوزی و درآمدزایی برای دانشگاه، ارتقای تجهیزات آزمایشگاهی، تقویت زیرساخت‌های مدیریت سبز دانشکده و برخی دیگر از فعالیت‌ها، باعث شد که دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان به عنوان دانشکده برتر آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه لرستان انتخاب شود.

این آیین، توسط معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان برگزار شد.

دکتر مصطفی کرم‌پور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، دبیر همایش انتخاب پژوهشگران و فناوران برتر استان لرستان است.

هفته استانی پژوهش و فناوری از تاریخ 12 آذرماه در لرستان آغاز شده است.

۱۴۰۱/۰۹/۱۶ - ۰۰:۰۴