کلنگ احداث زمین چمن مصنوعی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی بر زمین زده شد

۱۴۰۱/۰۷/۱۸

با حضور هیئت رئیسه دانشگاه لرستان، کلنگ احداث زمین چمن مصنوعی مجموعه سراهای دانشجویی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان بر زمین زده شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز دوشنبه، 18 مهرماه، با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، دکتر سید حسام‌الدین حجازی، معاون دانشجویی دانشگاه، دکتر سعید محمدزاده، رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، محسن اقبالی، رئیس اداره تربیت‌بدنی دانشگاه و سایر مدیران دانشگاه، کلنگ ساخت زمین چمن مصنوعی سراهای دانشجویی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان بر زمین زده شد.

این زمین چمن مصنوعی در راستای توجه به رفاه دانشجویی و افزایش زیرساخت‌ها و امکانات تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان، احداث می‌شود.

به گفته محسن اقبالی، رئیس اداره تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان، این زمین با اعتباری در حدود 500 میلیون تومان، احداث خواهد شد که یک گام برای افزایش رضایت دانشجویان دانشگاه لرستان است.

اقبالی، رئیس اداره تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان در آیین کلنگ‌زنی این پروژه، توضیح داد احداث این پروژه با حمایت رئیس دانشگاه لرستان (دکتر نظری) به تصویب شورای ورزشی دانشگاه رسید.

گفتنی است اداره تربیت‌بدنی زیر نظر معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان، فعالیت می‌کند.

براساس اعلام دکتر سیدحسام‌الدین حجازی، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، چشم‌انداز تهیه شده کاری، آن است که شاخص‌ها و زیرساخت‌های تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان براساس توان زیرساختی و بودجه‌ای دانشگاه، ارتقاء یافته و گسترش یابند.

۱۴۰۱/۰۷/۱۸ - ۱۸:۵۸