عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی، گزارش فرصت مطالعاتی خود در صنعت را ارائه می‌کند

۱۴۰۱/۰۶/۲۰

دکتر بهمن پریزادیان کاوان، عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم دامی دانشکده کشاورزی، گزارش فرصت مطالعاتی خود در صنعت را ارائه می‌کند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر بهمن پریزادیان کاوان، عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم دامی (دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان)، گزارش فرصت مطالعاتی در صنعت خود را با عنوان « امکان سنجی‏ تولید ‏مکمل های ‏آنتی اکسیدانی‏ تقویت کننده ‏سیستم ‏ایمنی ‏طیور »، در تاریخ سه شنبه، 22 شهریور، ساعت 10 در سالن آمفی تئاتر دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان ارائه می‌کند.

از دانشگاهیان دانشگاه لرستان که علاقه‌مند به این‌گونه مباحث هستند دعوت می‌شود در این برنامه (ارائه‌ی گزارش)، شرکت کنند.

اجرای فرصت‌های مطالعاتی کاربردی در سازمان‌ها، دستگاه‌ها و بخش‌های مختلف صنعت از جمله رویکردهای کاری مدیریت ارتباط با جامعه و کارآفرینی دانشگاه لرستان است که زیرنظر معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، فعالیت می‌کند.

هدف آن است که ارتباط بین دانشگاه با بخش‌های دیگر جامعه، گسترش یابد.

۱۴۰۱/۰۶/۲۰ - ۱۳:۳۷