نشست کمیته آب، کشاورزی و محیط‌زیست لرستان با هدف بررسی طرح‌های پژوهشی استان برگزار شد

۱۴۰۱/۰۴/۱۵

نخستین نشست کمیته آب، کشاورزی و محیط‌زیست استان لرستان (1401) با هدف بررسی طرح‌ها و اولویت‌های پژوهشی دستگاه‌ها و ادارات استان (متناسب با شعار سال)، در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، نشست کمیته که دبیری آن‌را دکتر سعید محمدزاده، سرپرست دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان برعهده داشت طرح‌های پیشنهادی پژوهشی دستگاه‌ها و ادارات استان متناسب با شعار سال، مورد بحث و گفتگو قرار گرفتند.

تعداد 46 طرح پژوهشی پیشنهادی به کمیته ارائه شده است که طرح‌ها با حضور اعضای کمیته و صاحبنظران و متخصصان هر موضوع، بررسی می‌شوند.

در نشست مذکور، تعداد شش طرح پیشنهادی پژوهشی در حوزه‌های کاری هواشناسی، امور عشایر و منابع طبیعی، مورد بررسی قرار گرفتند.

دستگاه‌های مختلف شامل استانداری لرستان، جهاد کشاورزی، اداره هواشناسی، محیط‌زیست، آب و منطقه‌ای، شیلات، امور عشایر، منابع طبیعی، مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی، سازمان دامپزشکی، جهاد دانشگاهی، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی و شرکت داروسازی بهداشتی دکتر جهانگیری هستند.

گفتنی است حکم دکتر سعید محمدزاده، سرپرست دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان به عنوان دبیر کمیته‌ی آب، کشاورزی و محیط‌زیست استان لرستان توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان صادر شده است.

۱۴۰۱/۰۴/۱۵ - ۱۰:۳۲