بخش‌های اداری و آموزشی سایت مرکزی دانشگاه، چهارشنبه تعطیل هستند

۱۴۰۱/۰۲/۲۶

بخش‌های اداری و آموزشی سایت مرکزی دانشگاه لرستان در روز چهارشنبه، 28 اردیبهشت‌ماه، به علت برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته، تعطیل هستند و کلاس‌ها در این روز به‌صورت مجازی برگزار می‌شوند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، براساس اعلام معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، بخش اداری سایت مرکزی دانشگاه لرستان (منطقه کمالوند) و بخش‌های آموزشی سایت مرکزی دانشگاه (کلاس‌ها) در روز چهارشنبه، 28 اردیبهشت‌ماه 1401 به علت برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته، تعطیل هستند و همه‌ی کلاس‌های سایت مرکزی دانشگاه لرستان در این روز (چهارشنبه)، به‌صورت مجازی برگزار خواهند شد.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان اعلام کرده است بخش اداری و آموزشی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان در روز چهارشنبه، 28 اردیبهشت‌ماه تعطیل نیست و تعطیلی، فقط مختص سایت مرکزی دانشگاه لرستان (منطقه‌ی کمالوند) است.

همچنین وقت اداری دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان در روز چهارشنبه تا ساعت 14 است.

کلاسهای دانشکده کشاوزی در نوبت صبح به صورت حضوری و در نوبت بعدازظهر به صورت مجازی برگزار می شوند.

گفتنی است آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1401 کشور، در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه (28، 29 و 30 اردیبهشت‌ماه) با رقابت بیش از 647 هزار داوطلب برگزار می‌شود.

۱۴۰۱/۰۲/۲۶ - ۱۲:۵۷